Jump to content
KnowZone Romania
KnowZone
Romania
KnowZone Romania este o comunitate bazată pe aspectul social al jocurilor. Am început ca un grup de prieteni și încet vrem să ne extindem într-o comunitate mare cu mulți prieteni. Am apreciat întotdeauna bucuria de a juca jocuri cu alții și de a depăși provocările împreună, stând în spatele unui PC care se descurcă singur, singur.

Join Our servers

AlexSabin
V.I.P
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 1. AlexSabin

  [MODEL] Schimb Vehicule/Case/Bizuri.

  In acest topic faceti schimburi intre Masini/Case/Bizuri. Servere de MTA/FiveM etc. Model: Nume: Server: Masina/Casa/Biz: Schimb cu: Cine nu respecte regulamentu de mai sus risca 10% Warn!
 2. AlexSabin

  Vanzari/Cumparari

  Acest topic este creeat pentru serverele de MTA/FiveM etc. - Aici găsiţi tot ce trebuie să ştiţi înainte de a creea un topic sau de a face o ofertă. Numele topicului trebuie să respecte următorul model: Vând/Schimb - Vehicle - Hidden Exemplu: Vand Audi R8, softat si tunat la maxim. După deschiderea topicului trebuie să urmaţi şi următorul model de postare: Nick pe server: Preţ: Alte detalii: Pentru a face o ofertă de a cumpăra un vehicul trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server: Oferta: Alte detalii: Când deschideţi un topic trebuie să postaţi în el şi modelul de postare ofertă(jucătorii trebuie să-l respecte). Cine nu respectă model-ul de postare ofertă este sancţionat cu 5% warn pe forum sau chiar suspend. Aveţi voie să faceţi maxim 3 topicuri pe zi. Nu aveţi voie să faceţi topic pentru cumpărarea unui vehicul. Nu aveţi voie să faceţi spam, offtopic etc, se sancţionează foarte grav. Este interzis să postaţi în topic posturi cu "UP, Aştept oferte", se sancţionează cu warn 10% sau chiar suspend. Dacă vreţi să daţi "UP" la topic, nu faceţi posturi aiurea în el, daţi pe butonul "Bump this topic" din colţul de sus. Topicurile vor fi închise dacă cel care a creeat topicul cere acest lucru sau nu mai deţineti acel vehicul, ori după durata de 5 zile de la ultimul post. Într-un topic aveţi voie să vindeti maxim un vehicul. Dacă aveti ban pe contul de pe server, nu aveţi voie să deschideţi un topic. Nu aveţi voie să faceti oferte foarte mici, aiurea, se sancţioneaza. Este interzisă deschiderea a mai multor topicuri identice. Fiecare postare aiurea va fi sancţionată pe forum cu warn 10%.
 3. AlexSabin

  Cartoon Network International

  Este bine ca alți utilizatori să creeze noile fire de discuții Cartoon Network International. Sunt doar firele programate în care modurile sunt singurele care le-au permis să le facă din cauza istoriei îndelungate a oamenilor care se aruncă asupra lor, că nu le pot face mai întâi și nici nu le-au făcut prea devreme decât să le creeze. Dacă se întâmplă același tip de probleme pentru firele internaționale sau oricare dintre celelalte fire lungi, atunci s-ar putea să fim forțați să le creeze doar moderatorii, dar deocamdată este bine.
 4. AlexSabin

  Mituri si Legende

  Salutari Propun un nou subiect de discutie: mituri si legende.Deoarece consider ca ar fii interesant sa aflam cam ce mituri si legende mai daiune printre noi.Care este valoarea de adevar a unui mit sau a unei legende.Ce asemanari si deosebiri sunt intre miturile si legendele diferitelor popoare, mijloacele de interpretare a miturilor. 1)Crearea Universului 2)Crearea Omului.
 5. AlexSabin

  [Regulament & Model] Sport si sanatate

  Am facut aceasta categorie dedicata celor care iubesc sportul / o viata sanatoasa si pot arata si celorlalti cum poti trai mai sanatos sau macar sa incerce . Nu avem un regulament pentru aceasta categorie dar nu faceti x2 post , off-topic , post-hunt . De asemenea nu avem nici model , in schimb incercati in postul dvs sa inserati cat mai multe detalii si amanunte despre ceea ce doriti sa postati . Moderatorul sectiunii isi va rezerva dreptul de a sanctiona conform regulamentului impus de comunitate Exemplu : Text despre ' o dieta usoara ' cu detalii minim 5 randuri si macar o poza cu acel fruct / exercitiu / mancare / etc despre ceea ce postati
 6. AlexSabin

  [Regulament] Stiati ca?

  Înainte să postați folosiți funcția „search” pentru a evita repostarea unui subiect. Nu aveți voie să faceți spam în această categorie. Aveți voie să postați maxim 5 topic-uri pe zi. Titlul topicului trebuie să conţină un cuvânt cheie care însumează tot conţinutul acestuia(de exemplu: Dacă postaţi un "Ştiaţi că" despre elefanţi, puneţi în paranteze în titlu cuvântul "elefant"). *Fiecare topic va fi închis de moderatorii de secţiune după 3 zile de la postarea acestuia(dacă nu prezintă activitate). *Cei cu grade trebuie să asigure că , topicele sunt închise la timp( în special moderatori de pe această secțiune ) [1 AVERTISMENT] * Când deschideți un topic, trebuie să aveți cel puțin 5 rânduri despre informația pe care o publicați. [+1 warn]
 7. AlexSabin

  [Informații] Știri Gaming

  Regulament: Înainte de a posta, verifică cu funcția SEARCH dacă s-a mai postat odată. Verifică dacă ceea ce postezi are greșeli gramaticale sau necesită editare. Folosiți imagini, bbcod-uri pentru a da un aspect plăcut cititorului. De evitat comentarea articolului cu: „frumos, mișto, îmi place” , etc... = POST-HUNT Puteți posta un număr de 15 posturi pe zi ! A nu se depășii ! Un moderator se va ocupa cu închiderea topic-urilor care depășesc 10 zile de inactivitate continuă.
 8. AlexSabin

  [Regulament & Model] Postare Anime

  Regulament: Titlul oricărui topic trebuie să conțină TAG-ul [Lista]/[Anime] urmat de numele membrului ce posteaza lista. Nerespectarea titlului cât şi a modelului de postare se pedepseşte cu WARN. Înainte de a posta un anime, folosiți funcția "search" pentru a verifica dacă nu cumva a mai fost postat de altcineva. Toate animeurile postate trebuie să aibă o descriere cât mai amplă. Aveţi voie să postaţi maxim 10 animeuri pe zi, în caz contrar veţi fi sanctionaţi cu WARN. Aveţi voie să lăsaţi comentarii. Model postare anime: Genul (romance, shoujo, sf, etc, etc): Anul aparitiei: Descriere: Imagine: Trailer:
 9. AlexSabin

  [REGULAMENT] PlayList

  Regulament: Titlul trebuie sa contina [KnowZone Playlist] Numele Dumneavoastra In continutul topicului trebuie pus linku-ul youtube!numele dumneavoastră. Sunt acceptate strict doar link-uri Youtube. Aveti voie doar la un singur PlayList Cerinte: Maxim 10 reply-uri pe zi. Playlist-urile fara activitate de 72 de ore vor fi inchise fara drept de redeschidere pentru 24 de ore Orice playlist ce incalca regulamentul va fi inchis pentru 24/48/72 de ore in functie de numarul de incalcari de regulament. Daca playlist-ul va este inchis de 3 ori pentru incalcari de regulament nu mai aveti dreptul la alt playlist. Daca playlist-ul va este inchis de 5 ori pentru inactivitate nu mai aveti dreptul la alt playlist. O data ce playlist-ul a fost inchis permanent nu aveti dreptul la alt playlist. Orice tentativa de a deschide un nou topic va fi sanctionata cu inchiderea topicului si aruncarea lui la gunoi. Playlist-ul videoclip-uri nu pot contine pornografic. Orice abatere de la regulament / model va primi +1 warn ! Este obligatoriu sa aveti titlul enuntat mai sus la playlist-uri. Cine nu respecta regulamentul va avea playlist-ul inchis !
 10. AlexSabin

  [Model] Postare Serial

  Model De Postare: Nume serial: Gen: Anul aparitiei: Episoade/sezoane: Trailer: [ATENTIE] Nerespectarea modelului poate duce la stergerea postului, cat si la avertizarea/sanctionarea user-ului. Puteti posta maxim 7 seriale pe zi. Folositi functia "Search" pentru a vedea daca filmul pe care doriti sa il postati a mai fost postat(Sanctiune:Avertisment verbal la prima abatere , dupa veti primi WARN!)
 11. AlexSabin

  [Model] Postare Film

  Model De Postare: Numele filmului: Genul filmului: Link film: Trailer: [ATENTIE] Nerespectarea modelului poate duce la stergerea postului, cat si la avertizarea/sanctionarea user-ului. Puteti posta maxim 7 filme pe zi. Folositi functia "Search" pentru a vedea daca filmul pe care doriti sa il postati a mai fost postat(Sanctiune:Avertisment verbal la prima abatere , dupa veti primi WARN!).
 12. AlexSabin

  [REGULAMENT & MODEL] Competiţii

  Regulament: Atunci când doriţi să creeaţi o competiţie, trebuie ca titlul să fie: [Fight/Battle] Numele tău vs Numele celui provocat. Puteţi să provocaţi şi toţi designerii cu titlul:[Fight/Battle] GFX Team. După asta, cel provocat trebuie să posteze în topic dacă acceptă sau nu provocarea. Dacă în două zile de la crearea topicului, cel provocat nu va lăsa niciun reply, topicul va fi închis. Dacă acesta acceotă, lucrările se trimit prin PM, persoanei alese de cel care a făcut provocarea, nu se lasă reply. O provocare fără stock sau render se va anula. Voturile fără un motiv bine prezentat, nu vor fi luate in considerare și autorul lor vor fi pedepsite cu Warn pentru Post-Hunt. Competiţial se termină atunci când unul dintre cei doi concurenti ajunge la numărul minim de voturi specificate de cel care a făcut provocarea. Nu aveți voie să cereți voturi , veți fi descalificați (designerii vor primi direct remove). Orice membru poate vota, atâta timp cât are minimul de cunoştinţe în materie de design şi / sau PhotoShop. Nu aveți voie să participați cu lucrarea altcuiva , deci prin urmare nu aveți voie să faceti RIP. Se va sancţiona cu +2 Warn (şi remove pentru Designeri). Nu aveți voie să participați cu o lucrare deja făcută dinaintea competiţiei, dacă nu este postată sau prezentată cuiva puteți participa. Nu aveți voie să dezvăluiți autorii lucrărilor. Model de postare: Nick-ul celui provocat: Tip (avatar / semnătură): Stock / render: Dimensiuni: Text: La ce număr de voturi se încheie bătălia: Persoana la care se trimit lucrările:
 13. AlexSabin

  [Regulament & Model] Cadouri

  Model Utilizatorul caruia ii oferi cadoul : Cadoul : Regulament Adaugati doar ca titlu [Cadou] si numele celui ce doriti sa ii daruiti acest cadou, iar in topic postati imaginea surpriza. Orice alt individ care nu are nici o legatura cu topic facut special ca fiind un cadou pentru cineva, o sa fie sanctionat. Dacă persoana caruia ii este daruit cadoul nu raspunde in maxim 24 de ore de la crearea topicului surpriza, topicul o sa fie din start inchis. Nu aveti voie sa faceti un topic special cu lucrari care nu au un destinatar anume, cine nu o sa respecte aceasta regula o sa fie sanctionat. Pentru aceasta, s-a facut un topic special tot in aceasta categorie a boardului Design intitulat Cadouri pentru membrii comunitatii. Asigurati-va că nu ati postat acelasi cadou de 2 ori.
 14. AlexSabin

  [D] Campanie Designeri -ON-

  Model: Nick: Experiență Photoshop: Vârsta dvs.: Ești responsabil să răspunzi la cereri?: Portofoliu dvs. [link portofoliu/minim 2 lucrări]: Activitate zilnică?: Două creații făcute pentru comunitatea Knowzone.ro: Regulament: Pentru a face cerere trebuie să aveți activitate pe platforma "design". Vârsta minimă de "16ani" altfel cererea dvs. va fi respinsă. Fiecare membru care deține gradul de "Designer" are dreptu de a răspunde la cereri cu "pro/contra" Daca cumva cererea voastra a fost respinsa nu aveti dreptul sa faceti o alta cerere decat dupa ce trece o saptamana.
 15. AlexSabin

  [MODEL] Cerere Designer

  În urma completării acestei cereri, veţi fi verificaţi dacă meritaţi sau nu accesul la gradul de Designer în comunitatea KnowZone: Model: Nume real: Vârsta(cea reală): Contact: Cât de bine cunoști acest program? [dă-ne un procent] : De ce doreşti designer?: Un avatar + Screen PSD[watermark knowzone.Ro]: O semnătură + Screen PSD[watermark knowzone.Ro]: Link portofoliu(OBLIGATORIU): Cerinţe: Minim 30 de posturi. Obligatoriu portofoliu. Aveți voie 1 cerere la 2 săptămâni,cine încalcă regula este pedepsit prin WARN + INTERDICȚIE ÎN ZONA PHOTOSHOP (30zile) așa-zis blacklist.. Minim o săptămână activitate la cereri. Nu stresati Liderul GFX cu intrebari stupide de genul "de ce nu ma accepti", deoarece e decizia lui pe cine ia in echipa GFX. Observații Doar Designerii au voie să voteze pro/contra. Stock pentru avatar: https://imgur.com/a/IJnAKQl Render pentru semnătură: https://imgur.com/a/thGrb7w

Community Reputation

0 Neutral

About ourselves
Learn more about AlexSabin

IPS Creat/Modificat de DjStarXD
×