Construim Impreuna

solutii complete de comunicare eficienta in mediul online: web design, site-uri de prezentare si corporate, bloguri, forumuri si magazine online

Cauti altceva si nu avem in oferta? Contacteaza-ne si gasim o solutie!

Rezerva-ti acum website-ul!

Potrivit unui comunicat de presa al fundatiei ECDL în 2008 aproximativ 83 % din populatia globala nu folosea Internetul. In iulie 2016, o rezolutie ONU a declarat ca accesul la internet este un drept uman de baza. Acum e momentul sa iti rezervi si tu spatiul in lumea internetului.

24 ore Online

Indiferent de vreme, site-ul tau web va fi disponibil si orice utilizator de internet va putea sa te gaseasca si sa devina clientul tau. Acum e o necesitate sa ai un website.

Branduri internationale ne recomanda

Daca nu esti convins inca de faptul ca noi suntem solutia pentru a te plasa in mediul online atunci trebuie sa stii ca ne recomanda Branduri internationale.

Te vei convinge ca imediat ce vei fi in mediul online afacerea ta va creste, vei vedea ca orientarea catre mediul online inseamna evolutie.

Proiecte Recente

Proiectele finalizate ne recomanda, vezi o parte din proiecte noastre si convinge-te ca NOI suntem solutia pentru afacerea ta.

|

Crearea unui Site Web este o sarcina complicata, sa gasesti o persoana sau o companie care sa faca asta pentru tine e si mai dificil. Am cautat cateva luni o firma care sa ma ajute sa imi fac propriul site web si din pacate am intalnit o sumedenie de dificulati legate de pret si alte lucruri complicate, norocul meu a venit odata cu cei de la KnowZone care mi-au facut o vizita si mi-au facut o oferta, din acel moment firma mea a devenit cunoscuta pe internet si mi-a adus o multime de beneficii. Vreau sa va multumesc pe acesta cale si va raman indatorat!

– Alexandru C.

Hai sa lucram impreuna

Afacerea ta e doar la un pas de a fi promovata si in mediul online, completeaza formularul, lasa un numar de telefon si te sunam noi.

10 + 4 =

Informatii

Despre noi

Portofoliu

Contact

Utile

Confidentialitate

Termeni si Conditii

GDPR – Cookie

Abonare

Primesti informatii privind reducerile noastre

©Know Zone Toate drepturile rezervate
Call Now ButtonSuna Acum