Parrot Loop

Servicii de Relatii cu Clientii

Provocarea

ParrotLoop este povestea unei companii care ofera servicii de “Customer Service” clientilor din toata lumea. Companie isi lua clientii de pe diverse platforme de munca dar fara a avea un website. Marea provocare a fost aceea de a concura prin acest website cu marile platforme astfel incat clientii companiei sa vina direct de pe website. Ideea noastra a fost sa face rebranding si sa incepem de la zero acest proiect iar rezultatele sunt acum reprezentate prin cifre.

Solutia

Compania se numea initial BIG (Business Innovation Group) insa pentru a incepe de la zero a fost necesar acest rebranding si astfel am creat papagalul de sub lupa, acest ParrotLoop. Drumul a fost unul foarte greu, poate chiar mai greu decat orice intrucat aceasta companie lucreaza cu clientii iar asteptarile au fost unele uriase insa finalul povestii se oglindeste in cifre, clienti multumiti si relatii de lunga durata. Noi ne-am dorit perfectiunea, cei de la ParrotLoop pot spune daca am atins-o.

%

Rebranding

%

Website Redesign

%

Clienti Noi

%

Satisfactie

Vanzarile au crescut cu 50%

Mobile Friendly

Intr-o lume in care telefonul ne ocupa mai mult de 50% din timp, un site care sa poate fi vazut de pe toate device-urile este critic.

Reconstruit dupa nevoia clientilor

Ne-am notat cateva idei si le-am transpus intr-un design prietenos care satisface totodata si nevoile clientului.

Studierea pietei

Executia acestui site a durat mai mult decat de obicei intrucat a fost necesar un studiu amanuntit al pietei in prealabil.

  • Crestea Vanzarilor 56% 56%
  • Trafficul pe site 100% 100%
  • Rata de conversie 35% 35%
  • Lista de abonati 80% 80%

Rezultatele sunt uimitoare

Dupa un drum lung si mult munca au inceput sa apara si rezultatele, iar acestea sunt uimitoare, vanzarile au crescut cu peste 50%, site-ul are trafic din ce in ce mai mare, lista de subscriebire creste de la o zi la alta. Ne dorim ca toti clientii nostri sa fie fericiti si sa vada rezultatele dupa ce incep colaborarea cu noi. Acest proiect este unul de succes.

Hai sa regandim Totul!

Asuma-ti o identitate aparte

Vrei sa lucram impreuna?

Call Now ButtonSuna Acum